Oriëntaalse catering
op uw feest of evenement?

Wilt u meer informatie of bestellen, kom tijdens openingstijden langs in ons restaurant (bij voorkeur niet tussen 17:00 & 19:00 uur) of neem telefonisch contact met ons op via 033-2454278.

CATERING MENU

Catering Nijkerk

Bovenstaande catering menu's zijn mogelijk vanaf 20 personen. Het eten wordt allemaal in Chafing Dishes geleverd en blijft hierdoor enkele uren warm. Alle spullen dienen schoon teruggebracht te worden.

Wanneer u er ook borden en bestek bij wilt hebben, worden € 0,50 per persoon kosten in rekening gebracht.

Deze menu's kunnen eventueel nog aangepast worden aan uw speciale wensen. Voor overleg hierover adviseren wij u bij ons langs te komen.

BEKIJK MENU
tho-mapv2

Adres &

Oriëntaals Tapas Restaurant Het Oosten
Gastvrouw: Anna Chen
Hoefslag 45
3862 KA Nijkerk

Klik hier om door verwezen te worden naar Google Maps voor de routebeschrijving.

033 2454278 info@hetoosten-nijkerk.nl